Contact

Een vraag? Neem contact op!

Vragen, bezorgdheden of een afspraak inplannen? Neem contact op via onderstaande knoppen, of bekijk onze veelgestelde vragen.

DAP De Maalderij

Lintsesteenweg 130
2500 Lier, België

Onze spoeddienst

Wij zijn 24/7 bereikbaar voor spoedgevallen!
Bel en maak een snelle afspraak via +32 (0)3 480 40 51.

Onze openingstijden
op afspraak

Ma. tot vr.: 09:00 - 20:00 uur
Zat.: 09:00 - 12.00 uur (SPOED)

Onze openingstijden
voor inlichtingen/afhalingen

Ma. tot vr.: 08:00 - 20:00 uur
Zat.: 09:00 - 12.00 uur

 

Maak je afspraak via de mijndieren.be-app

Makkelijk een afspraak maken? Dat kan niet alleen via onze website, maar ook via de app mijndieren.eu. Download de app door te klikken op een van de logo's hieronder.

Contactformulier

Dit zeggen tevreden beestjes
en baasjes over De Maalderij

10 baasjes geven ons
gemiddeld een

9,7
Marcia

Marcia

Baasje van Loulou

9
“Loulou is normaal erg bang voor de dierenarts, maar hier kunnen ze haar zo kalmeren dat alles soepel verloopt. Voordat ik het weet is alles al helemaal gecheckt. Bedankt namens Loulou.”
Zoersel Malle

Mighty

10
Zeer tevreden! En in het bijzonder van Flip, zeer getalenteerde dierenarts die steeds 100% voor zijn job gaat. Hij heeft een groot hart voor dieren en dat merk je meteen waardoor ze meer op hun gemak zijn.

Nele Fissette

10
Na gisterenavond 8 artsen en klinieken gebeld te hebben, konden we hier wél terecht met een spoedgevalletje. Beste zorgen, uitgebreide uitleg, meerdere telefoons per dag met updates,.. allemaal top!

Wesley Jacobs

Baasje van Enzo

10
Ik wou even melden wat een topteam de maalderij is .Deze week enzo laten opereren en zo vriendelijk allemaal van dierenartsen tot het onthaal alleen maar heel veel lof. En ook zeer professioneel en alles goed uitleggen en medeleven.

Correke Vechter

10
Ze zijn daar altijd heel vriendelijk en ze nemen ook de tijd als je daar met je huisdier komt. Als je belt voor een afspraak of een dringend bezoek dan kan je er meestal snel terecht, Ik kom er super graag en ze zijn ook zeer lief voor de dieren.

Bruno Duysburgh

Baasje van Sienna

9
Ons hondje Sienna had een lelijke bijtwonden opgelopen. Ze is hier prima behandeld. Dierenarts F. Van Dessel zijn we erg dankbaar voor de zorgen en de empathie.

Ann Bachot

10
Ongelooflijke dierenarts die ons in nood heeft geholpen met ons hondje. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen. Heeft zeer goede kennis en door hun onmiddelijk handelen leeft ons hondje nog. We zijn hun enorm dankbaar.

Katrien van Praet

9
Supergoed opgevangen, veel en duidelijke uitleg gekregen. Meegaand en begrijpend naar dier en baasje toe. Dadelijk een vertrouwd gevoel. Wordt vanaf nu onze dierenarts.

Marc en Chris

Baasje van Sam

10
Het laten inslapen van onze poes Sam werd heel sereen begeleid. We hebben rustig afscheid kunnen nemen en alles werd heel goed uitgelegd. Er brandde zelfs een kaarsje in de wachtzaal voor het afscheid van Sam. Ik beveel De Maalderij zeker aan.

Bart en Elsje

Baasje van Victor

10
Zo menselijk, professioneel en ondersteunend in het begeleiden van onze Zazou. Dankzij de goede zorgen van Dirk en Stephanie is ons kleine meisje zolang bij ons kunnen blijven. Dankzij Victor was het afscheid sereen en warm.