Nieuws

Vacature praktijkmanager

Voor een groeiende dierenartsenpraktijk te Lier zijn wij op zoek naar een voltijdse praktijkmanager. Weet jij het beste in je collega’s naar boven te halen en vind je het leuk om zorg te dragen voor een gezonde bedrijfsvoering? Lees dan verder!

Ons huidig team bestaat uit 5 dierenartsen en 5 medewerkers. Onze mensen staan 24/24 en 7/7 klaar om uw grote en kleine huisdieren de beste zorgen te verlenen.

Corona problematiek

Beste klanten,

In het kader van de corona problematiek gelden er enkele nieuwe regels:
- GEEN vrije raadpleging meer, ENKEL nog op AFSPRAAK
- voor spoedgevallen altijd bereikbaar
- balie blijft open voor medicatie en voeding van 8u-20u

Wijziging avondspreekuur

Vanaf nu kunt u ook ’s avonds van 18u – 20u een afspraak maken.
Éen dierenarts zal steeds ter beschikking staan om de geplande afspraken te behandelen.
Een 2de dierenarts zal de vrije raadpleging overnemen.
Weet u graag welke dierenarts wanneer afspraken doet en of er nog plaats vrij is? Dan kunt u dit nakijken via mijndieren.eu

Een nieuw gezicht op de praktijk

Wij heten dierenarts Viktor Braeckmans welkom in onze praktijk, hij zal vanaf nu ook jullie kleine huisdieren de beste zorgen toedienen.
Viktor is afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde te Gent in 2019, optie kleine huisdieren.
Gedurende zijn opleiding liep hij verder ook stage aan Kansas State University in de Verenigde Staten, waarbij de nadruk lag op oncologie en weke delen chirurgie. Viktor heeft speciale interesse in neurologie, chirurgie en orthopedie bij honden en katten.

Tips voor zomereczeem

De temperaturen gaan dit weekend de hoogte in! Daarom willen wij de paardeneigenaars er op alert maken om je paard tijdig te beschermen tegen zomereczeem. Zomereczeem komt bij meer en meer paarden voor en is het gevolg van een allergische reactie op het speeksel van de Cullicoïdes muggen. Je paard krijgt enorm veel jeuk, waardoor deze begint te schuren met een kale staart en afgeschuurde manen tot gevolg. Daarom geven wij je graag enkele tips om zomereczeem tijdig aan te pakken:

Pagina's