Onze aanpak

Mensen die jouw dier mensgericht behandelen

Niets dan goede zorg voor je dieren: in onze dierenartsenpraktijk kan je erop rekenen. Samen zorgen wij er graag voor dat zowel beest(je) als baasje tevreden vertrekken bij De Maalderij. Daarom zetten we dag na dag onze uitgebreide expertise, onze allernieuwste uitrusting en ons groot hart in voor jouw dieren.

Als dierenartsen doen we graag het beste voor dier én mens. De Maalderij werkt altijd op maat van de klant. De kwaliteit van je dier zijn leven staat bij ons altijd voorop.

 • 24/24 & 7/7 (spoed)hulp

  Je kan ons 24/7 bereiken. Heeft je dier een dringend probleem? Dan kan je terecht bij onze spoeddienst.

 • Behandeling op maat

  Voor elk dier en elk probleem bieden we kwaliteitsvolle verzorging op maat. Van preventie tot behandeling en nazorg: je mag op ons vertrouwen.

 • Dichtbij in Lier

  Je vindt ons in ons prachtig pand in Lier, waar we beschikken over heel wat moderne uitrusting en apparatuur om je dieren zo optimaal mogelijk te verzorgen.

 • Altijd topzorg

  Wij behandelen jouw dieren alsof het onze eigen dieren zouden zijn. Van uitstekende zorg en een mooie dosis liefde kan je zeker zijn!

Van preventie tot diagnose en (na)behandeling

Dieren helpen van A tot Z: dat is ons doel. Daarom voorzien we je dier van de juiste vaccins, voeding en meer om kwaaltjes en ziektes te voorkomen.

Heeft je dier te kampen met een medisch probleem? Dan helpen onze artsen hem/haar gaag. Van laparoscopie tot tandheelkunde, Boas en oogheelkunde: onze experts zorgen ervoor dat je dier optimaal gediagnosticeerd én behandeld wordt. Ook na een ingreep of medische hulp kan je op De Maalderij rekenen voor een optimale zorg.