Wie zijn wij?

Experts met ervaring, verstand en liefde voor jouw dier(en)

Alleen de beste zorg voor jouw dieren - dat garanderen we jou. Ons arsenaal aan experts staat dagelijks klaar om jou en je dier zo goed mogelijk te helpen.

Katten, honden, paarden, boerderijdieren, pluimvee, etc. Elk dier kan rekenen op zorg op maat. Onze dierenartsen hebben elk hun eigen specialisme, scholen zich voortdurend bij en werken met de best mogelijke materialen en technieken.

Dit team ontfermt
zich over jouw dier

 • Dirk Van Dessel

  ‘Founding father’ Dirk van Dessel richtte de Maalderij op vanuit de passie om beestje én baasje te helpen. Al sinds hij afstudeerde in 1983 houdt hij zich bezig met de best mogelijke zorg aan dieren. Zijn expertise ligt vandaag vooral bij runderen, paarden, boerderijdieren, duiven en gezelschapsdieren.

  Dirk Van Dessel

 • Sandra Meers

  Een grote fan van honden, katten en konijnen (maar eigenlijk van alle dieren): dierenarts Sandra is erg geïnteresseerd in interne geneeskunde, anesthesie en dermatologie. Ze leert graag bij zodat ze baasjes en beestjes nog beter kan helpen.

  Sandra Meers

 • Flip Van Dessel

  Voor orthopedische behandelingen en chirurgische ingrepen, is je dier bij Flip aan het juiste adres.

  Flip Van Dessel

 • Cilia de Roest

  Cilia doet consultaties en neemt je mee in de hele behandeling van je kleine dieren. Daarnaast ontfermt ze zich ook over gehospitaliseerde dieren. Oogheelkunde, dermatologie en interne geneeskunde zijn haar expertise!

  Cilia de Roest

 • Sophie van Roosenbroek

  Van preventie tot kleine zorgen: Sophie zorgt ervoor dat je kleine beestje opperbest verzorgd wordt. Daarnaast is inwendige geneeskunde helemaal haar ding, net zoals gebitscontroles en voorplanting bij het paard.

  Sophie van Roosenbroek

 • Robin Vaes

  Robin komt elke donderdag langs om gespecialiseerde operaties en endoscopische ingrepen uit te voeren. Daarnaast kan je bij hem terecht voor gespecialiseerde radiografie en echografie.

  Robin Vaes

 • Hans Peeters

  Voor orthopedische diagnoses en operaties bij je kleine viervoeters: daarvoor moet je bij Hans zijn.

  Hans Peeters

 • Frie Jansen

  In 2023 afgestudeerd aan de UGent met een focus op preventieve zorg, tandheelkunde en orthopedie. Deze professional is een liefhebber van paarden, honden, katten en konijnen. Buiten het werk geniet ze van kostbare momenten met haar katten en bijrijdpaard Umi.

  Frie Jansen

 • Liesje Van Eeghem

  Liesje behaalde haar diploma Dierenzorg aan de HoGent in 2023 en heeft sinds 2022 praktijkervaring opgedaan. Met een passie voor dieren is zij betrokken bij de zorg voor gehospitaliseerde dieren: groot en klein. Daarnaast biedt ze ondersteuning bij medische zorg en onderzoek bij paarden.

  Liesje Van Eeghem

 • Kelly Roofthooft

  Onze dierenartsassistente Kelly vind je terug in de operatiezaal. Het voorbereiden van de patiënt, de monitoring van de anesthesie en het assisteren tijdens de chirurgie zijn haar passie. Ook voor een CT-scan kan je bij haar terecht. Kelly neemt ook de administratie van de landbouwdieren op zich.

  Kelly Roofthooft

 • Sabrina Claes

  Sabrina is verantwoordelijk voor de voorbereiding van operaties, geeft de apparatuur van het bloed en de urine een grondige check zodat de resultaten correct zijn én verzorgt je dier ook tijdens hospitalisatie.

  Sabrina Claes

 • Jolien Van den Eynde

  Operaties voorbereiden en zorgen voor de gehospitaliseerde dieren: dat is Jolien haar takenpakket. Daarnaast verdiept ze zich in mestonderzoek, microscopie en dracht.

  Jolien Van den Eynde

 • Gitte Mariën

  Bij dierenartsassistente Gitte kan je terecht voor voedingsadvies en advies over huisvesting. Daarnaast doet ze ook hospi en ondersteunt ze de dierenartsen. Sinds kort vind je haar op maandag in ons trimsalon.

  Gitte Mariën

 • Charlotte Expeels

  Master in sportmanagement en -beleid die haar passie voor dieren volgde en dierenartsassistente werd. Je kan haar dagelijks terugvinden als assistent in de consulten en bij de gehospitaliseerde dieren, die ze met veel liefde verzorgt. Ze vervult de taak van coördinator en wil blijven leren over diergezondheid en -zorg.

  Charlotte Expeels

 • Veerle Verhoeven

  Een gezellige babbel en praktisch advies over je beestjes: daarvoor moet je bij baliemedewerker Veerle zijn. Superfan van honden en katten. Veerle komt elke dag met plezier naar het werk!

  Veerle Verhoeven

 • Isha Van Mol

  Een maatschappelijk werker met een groot hart voor dieren en hun baasjes: Isha helpt jou en je dieren met plezier telefonisch of aan de balie verder.

  Isha Van Mol

 • Annemie Vanherck

  Onze glimlach achter de balie: dat is Annemie. Zij staat graag voor je klaar om elke vraag omtrent je viervoeter te beantwoorden en om afspraken vast te leggen.

  Annemie Vanherck

 • Yentl Schram

  Het jongste teamlid, heeft een passie voor dieren sinds haar kindertijd. Ze is vaak achter de balie te vinden, vergezeld door haar hond Lily, en helpt met enthousiasme en een glimlach dieren en hun eigenaren.

  Yentl Schram

 • Charissa Willems

  Onze administratieve duizendpoot. Van de boekhouding tot de algemene administratie: dankzij Charissa verloopt alles soepel binnen de praktijk.

  Charissa Willems

 • Ann Op De Beeck

  Ann is onze administratief bediende met een groot hart voor dieren (en dan vooral katten!). Ze zorgt er onder andere voor dat onze voorraad medicatie en voeding altijd netjes aangevuld is.

  Ann Op De Beeck

 • Vanessa Engelen

  Fysiotherapeutische of osteopatische problemen bij je paard, hond of kat? Vanessa gaat ermee aan de slag. Ze heeft expertises in onder meer lasertherapie, manuele lymfedrainage en acupunctuur-massage.

  Vanessa Engelen

 • Milan Grega

  Milan houdt zich vooral bezig met het onderhoud van de stallen en de praktijk. Hij zorgt ervoor dat de grote huisdieren niets tekort komen.

  Milan Grega

 • Hilde Corten

  Bij Hilde kun je altijd aankloppen voor een praatje of advies. Ze is een steunpilaar voor de hele praktijk en ze zorgt ervoor dat alles vlot verloopt.

  Hilde Corten

Werken bij de Maalderij

Wil jij ook elke dag mee de handen uit de mouwen steken om elk dier op jouw manier te helpen? Zie je een job met heel wat uitdaging en mogelijkheden om bij te leren wel zitten? Stuur ons je CV en sollicitatiebrief! Dan bekijken we of jij binnenkort een aanvulling kan zijn voor ons team.