Wat we doen

Onze dienstverlening in een notendop

Niets dan het allerbeste voor je dieren! Wij zorgen er graag voor dat zowel beestje als baasje tevreden terug naar huis gaan. Met onze uitgebreide expertise, allernieuwste uitrusting en hart voor dieren, zorgen we er graag voor dat ook jouw dier zorg van topkwaliteit krijgt.

Alles begint bij preventie

Ons motto: voorkomen is beter dan genezen. Door jou zo goed mogelijk te informeren over de preventieve maatregelen die je kan nemen, en over wat wij kunnen doen om de gezondheid van je dier te bevorderen, voorkomen we kwaaltjes en ziektes. Vaccins, voeding, beweging, etc. Samen houden we jouw dier naar ons beste kunnen in opperste gezondheid vanaf het begin!

Diagnostiek

Eet je hond wat minder? Merk je dat één van je duiven plots minder vliegt? Heeft de ezel last van zijn achterbeen?

Kom langs met je dier, dan voeren wij een grondig lichamelijk onderzoek uit, doen we de nodige laboratoriumtesten en observeren we de symptomen en gedragingen van je dier nauwgezet.

Hoe duidelijker wij de ziektes of problemen van je dier(en) kunnen diagnosticeren, hoe beter we samen kunnen zorgen voor een gerichte behandeling en een vlot herstel.

(Na)behandeling

(Na)behandeling

Diagnose gesteld? Dan stellen we graag een behandelingsplan op. Van de juiste medicatie toedienen tot een chirurgische ingreep, dieetadvies of zelfs fysiotherapie: bij De Maalderij kunnen jij en je dier altijd terecht. We informeren je bovendien graag over elke stap: over het behandelplan, de verwachte uitkomst en eventuele risico’s of bijwerkingen die kunnen optreden. Samen zorgen we ervoor dat jouw dier zo snel mogelijk herstelt en/of dat ongemak tot een minimum beperkt wordt.

Een hart voor jouw dier(en)

Dierenartsenpraktijk De Maalderij in Lier

Hoe groot of klein ze ook zijn - je dieren verdienen niets dan de beste zorgen! In ons medisch centrum voor dieren zetten we actief in op zowel preventie als diagnostiek, behandeling en nazorg op maat van jouw dier. En dat op elk moment én met de beste experts aan onze zijde.

  • Advies op maat van elk dier
  • Eigen spoeddienst voor noodgevallen
  • Dierenartsen met een menselijke kant
  • Kwaliteit waar jij en je dier op kunnen vertrouwen

 

Groot of klein: elk dier krijgt verzorging op maat bij De Maalderij

Dit zeggen tevreden beestjes
en baasjes over De Maalderij

10 baasjes geven ons
gemiddeld een

9,7
Marcia

Marcia

Baasje van Loulou

9
“Loulou is normaal erg bang voor de dierenarts, maar hier kunnen ze haar zo kalmeren dat alles soepel verloopt. Voordat ik het weet is alles al helemaal gecheckt. Bedankt namens Loulou.”
Zoersel Malle

Mighty

10
Zeer tevreden! En in het bijzonder van Flip, zeer getalenteerde dierenarts die steeds 100% voor zijn job gaat. Hij heeft een groot hart voor dieren en dat merk je meteen waardoor ze meer op hun gemak zijn.

Nele Fissette

10
Na gisterenavond 8 artsen en klinieken gebeld te hebben, konden we hier wél terecht met een spoedgevalletje. Beste zorgen, uitgebreide uitleg, meerdere telefoons per dag met updates,.. allemaal top!

Wesley Jacobs

Baasje van Enzo

10
Ik wou even melden wat een topteam de maalderij is .Deze week enzo laten opereren en zo vriendelijk allemaal van dierenartsen tot het onthaal alleen maar heel veel lof. En ook zeer professioneel en alles goed uitleggen en medeleven.

Correke Vechter

10
Ze zijn daar altijd heel vriendelijk en ze nemen ook de tijd als je daar met je huisdier komt. Als je belt voor een afspraak of een dringend bezoek dan kan je er meestal snel terecht, Ik kom er super graag en ze zijn ook zeer lief voor de dieren.

Bruno Duysburgh

Baasje van Sienna

9
Ons hondje Sienna had een lelijke bijtwonden opgelopen. Ze is hier prima behandeld. Dierenarts F. Van Dessel zijn we erg dankbaar voor de zorgen en de empathie.

Ann Bachot

10
Ongelooflijke dierenarts die ons in nood heeft geholpen met ons hondje. Ik kan deze praktijk aan iedereen aanbevelen. Heeft zeer goede kennis en door hun onmiddelijk handelen leeft ons hondje nog. We zijn hun enorm dankbaar.

Katrien van Praet

9
Supergoed opgevangen, veel en duidelijke uitleg gekregen. Meegaand en begrijpend naar dier en baasje toe. Dadelijk een vertrouwd gevoel. Wordt vanaf nu onze dierenarts.

Marc en Chris

Baasje van Sam

10
Het laten inslapen van onze poes Sam werd heel sereen begeleid. We hebben rustig afscheid kunnen nemen en alles werd heel goed uitgelegd. Er brandde zelfs een kaarsje in de wachtzaal voor het afscheid van Sam. Ik beveel De Maalderij zeker aan.

Bart en Elsje

Baasje van Victor

10
Zo menselijk, professioneel en ondersteunend in het begeleiden van onze Zazou. Dankzij de goede zorgen van Dirk en Stephanie is ons kleine meisje zolang bij ons kunnen blijven. Dankzij Victor was het afscheid sereen en warm.