Ons Team

Dierenarts Dirk Van Dessel Oprichter van de praktijk.
Afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde Gent in 1983.
Dierenarts met interesse voor rund, paard, boerderijdieren, duiven en gezelschapsdieren. Naast zijn dagelijkse werkzaamheden, staat hij het dierenartsenteam van DAP De Maalderij steeds bij met zijn uitgebreide praktijkervaring!
Dierenarts Robin Vaes Robin voert op donderdag operaties en endoscopische ingrepen uit in onze praktijk.
Hij legt zich voornamelijk toe op weke delen chirurgie.
Hiervoor volgt hij opleidingen aan de European School of Advanced Veterinary Studies. Naast chirurgie kan u bij hem ook terecht voor beeldvormende diagnostiek.
Voornamelijk endoscopische onderzoeken en kijkoperaties worden door hem uitgevoerd. Alsook radiografie en echografie van het abdomen.
Chirurg Hans Peeters Afgestudeerd aan faculteit diergeneeskunde te Utrecht in 1991.
Dierenarts met interesse in chirurgie.
Op De Maalderij is Hans vooral in de operatiekamer te vinden; hier voert hij vooral orthopedische operaties bij kleine huisdieren uit.
Europees paardenchirurg Anne Brunott Zij zal instaan voor de chirurgie van de paarden.
Dit houdt in OCD fragmenten verwijderen, navelbreuken, gesloten/open castraties, laprascopie, tumoren verwijderen e.a.
Anne zal ons ook bijstaan voor de orthopedie van paarden.
Daarnaast is ze ook een erkend chiropractor voor honden en paarden (Diplomate IAVC).
Cardioloog Veronique Liekens Veronique Liekens studeerde in 2006 af aan de faculteit Diergeneeskunde van de Universiteit Gent, optie kleine huisdieren. Naast verschillende binnenlandse en buitenlandse opleidingen, waaronder ESAVS-cursussen en ECVIM-ca congressen, heeft ze haar praktische kennis bij ECVIM-ca Diplomate Cardiologie A.Vollmar in Bonn, Duitsland opgedaan. Na zich op deze manier in het onderwerp te specialiseren, kwam ze tot het besluit om de eerstelijnspraktijkzorg achter zich te laten en zich volledig toe te leggen op de discipline cardiologie.
Sinds februari 2016 werkt Veronique Liekens eveneens op de afdeling cardiologie kleine huisdieren aan de Universiteit Gent, waar ze instaat voor de consultaties cardiologie en de begeleiding en opleiding van de laatstejaars studenten diergeneeskunde. Ze is tevens lid van European Veterinary Cardiology (ESVC) en van de Belgische werkgroep cardiologie. Veronique zal bij ons op de praktijk de cardiologische doorverwijzingen voor haar rekening nemen.
Chirurg Paul De Baerdemaeker Afgestudeerd in 1986, startte in datzelde jaar een succesvolle praktijk die uitgroeide tot een van de toonaangevende praktijken in België. Een carrièrewending had in 2014 de opstart van DBP Veterinary Services tot gevolg. Paul specialiseerde zich in orthopedische, laparoscopische en algemene chirurgie.
Dierenarts Sandra Meers Afgestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde Gent in 1998.
Dierenarts met interesse voor huidproblemen en interne geneeskunde bij gezelschapsdieren.
Dierenarts Cecilia de Roest Afgestudeerd in 2014 in Utrecht, Nederland. Cecilia heeft als dierenarts van kleine huisdieren een speciale interesse in oogheelkunde, dermatologie en interne geneeskunde.
Dierenarts Flip Van Dessel Afgestudeerd aan de Universiteit Gent in 2018.
Eénjarig internship, gevolgd door dierenarts orthopedie in de paardenkliniek Equitom. Nadien één jaar gewerkt op de dienst chirurgie en orthopedie bij DAP Bodegraven in Nederland. Gedurende die 2 jaar tijdens vrije weekends steeds mee aan het werk op DAP De Maalderij voor alle orthopedie- en operatiepatiënten.
Op deze moment full time aan het werk op DAP De Maalderij als dierenarts met sterke interesse voor orthopedie en chirurgie. Mede verantwoordelijk voor opvolgen van alle patiënten orthopedie en chirurgie. Flip volgt momenteel de ESAVS cursus.
Dierenarts Britt Laureys Britt is afgestudeerd in 2020 aan de Universiteit van Gent. Daarna heeft zij een jaar internship gelopen in Equitom. Zij zal hier bij ons vooral gezelschapsdieren en paarden behandelen. FEI treating Vet.
Fysiotherapeute Vanessa Engelen Afgestudeerd aan de ATM in Duitsland als fysiotherapeute hond en paard in 2017 en als osteopaat hond en paard in 2018. Extra opleidingen lasertherapie en laseracupunctuur, manuele lymphdrainage paard en Acupunctmassage volgens Penzel.
Assistente Kelly Roofthooft Afgestudeerd aan de hogeschool Thomas More te Geel in 2013.
Extra opleidingen kattengedrag via Felinova.
Zij staat hoofdzakelijk in voor het assisteren tijdens chirurgische ingrepen.
Assistente Sabrina Claes Afgestudeerd aan het St-Jozef instituut in Geel in 2017.
Zij voert vooral taken uit achter de schermen van de praktijk en staat in voor de verzorging van de gezelschapsdieren.
Assistente Jolien Van den Eynde Afgestudeerd aan HO Gent te Melle in 2021.
Zij voert vooral taken uit achter de schermen van de praktijk en staat in voor de verzorging van de gezelschapsdieren.
Administratief medewerker en stockbeheerder Ann Op De Beeck Zij is voornamelijk verantwoordelijk voor het stockbeheer van de praktijk.
Administratief medewerker Veerle Verhoeven Veerle zal jullie steeds met een glimlach ontvangen zowel aan de balie als aan de telefoon.
Verantwoordelijke administratie Charissa Willems Afgestudeerd aan de Plantijn Hogeschool Antwerpen in 2007.
Verantwoordelijk voor boekhouding, facturatie en algemene administratie op de praktijk.
Stalmedewerker Milan Grega Milan houdt zich vooral bezig met het onderhoud van de stallen en de praktijk. Hij zorgt ervoor dat de grote huisdieren niets tekort komen.